Dumbledore's man through and through.

Potter ankom sjøveien

Aftenposten melder i dag om at Harry Potter og Føniksordenen, den norske oversettelsen av den nyeste boka om trollmannslærlingen, ankom Norge i går. Og den kom hverken med flyvende bil, Galtvortekspressen eller sopelimer – nei, den ankom sjøveien.

Om bord på containerskipet fra Bremerhaven i Tyskland lå det 120.000 eksemplarer av boka i 14 containere, og disse har nå blitt kjørt til tre av lagrene det norske forlaget N.W. Damm og Søn disponerer. Dette opplaget er det største førsteopplaget av en bok her til lands, men allerede nå innrømmer forlaget at de sannsynligvis har forregnet seg og må bestille mer! Over 100 paller er forhåndsbestilt av de forskjellige bokhandlene her til lands, og dermed må andreopplaget i trykken ganske snart.

Harry Potter er nemlig så populær at førsteopplaget neppe rekker helt til jul…

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt