Where your treasure is, there will your heart be also.

Nokia går nye veier

Inspirasjon kan hentes fra mange forskjellige steder, noe Nokia vet å utnytte. Leser man Harry Potter bøkene fra en teknologiorientert innfallsvinkel, tenker man alltid på hvordan man kan sette ideer ut i livet, sier Yrjo Neuvo – Nokias leder for teknologisk utvikling – til BBC. Han mener at Rowling er veldig dyktig til å forutse fremtiden i sine bøker, og påstår at mange av gjenstandene hun beskriver kan være plassert i en mobiltelefon innen fem til ti år.

Han nevner spesielt de bevegelige fotografiene og pensieven, som viser minner i tre dimensjoner, som to av ideene han tror kan bli en realitet – om enn i en noe modifisert form. Nokia har allerede utviklet en bilderamme, tilgjengelig i butikker senere i år, som kan motta bilder direkte fra telefonen, og selv om vi neppe får se en Nokiatelefon som også er en Nimbus 2000 sopelime, er det definitivt mye spennende i vente.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt