It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Nokia går nye veier

Inspirasjon kan hentes fra mange forskjellige steder, noe Nokia vet å utnytte. Leser man Harry Potter bøkene fra en teknologiorientert innfallsvinkel, tenker man alltid på hvordan man kan sette ideer ut i livet, sier Yrjo Neuvo – Nokias leder for teknologisk utvikling – til BBC. Han mener at Rowling er veldig dyktig til å forutse fremtiden i sine bøker, og påstår at mange av gjenstandene hun beskriver kan være plassert i en mobiltelefon innen fem til ti år.

Han nevner spesielt de bevegelige fotografiene og pensieven, som viser minner i tre dimensjoner, som to av ideene han tror kan bli en realitet – om enn i en noe modifisert form. Nokia har allerede utviklet en bilderamme, tilgjengelig i butikker senere i år, som kan motta bilder direkte fra telefonen, og selv om vi neppe får se en Nokiatelefon som også er en Nimbus 2000 sopelime, er det definitivt mye spennende i vente.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt