If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

HP-reisen 2004

Hp Fan Trips, en helt ny organisasjon, har annonsert at 2004-turen for oss fans vil inkludere visning Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, en helg med Chris Rankin, som spiller Percy Weasley, en tur på Hogwartsekspressen, turer til innspillingssteder, Quidditch-kamp, samt en ordentlig Hogwarts middelalder-bankett, med masse god mat og drikke.

Selve turen koster £1239 (14500 NOK) for en uke og £299 (3500 NOK) for en helg.

Meld deg på!

De skal også dra på sightseeing rundt i byen York, hvor jeg var i sommer. Jeg anbefaler uansett alle en tur til York (samt en kort kjøretur opp til Goathland stasjon – Hogsmeade). Det er vel verdt det!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt