Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Enda flere bilder fra PoA

Spennende tider, dette. TLC har nettopp lagt ut flere nye bilder fra PoA. Her kan man blant annet se et lite glimt av Professor Lupin (Har han bart?!), en dementors hånd, en stor tante Marge, samt Sirius’ ettersøkt-plakat.

Ta en titt i galleriet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Angie sier:

  Ehh…hvor er Lupin hen?

 • MsJoplin sier:

  Han sitter til høyre bak Dumbledore på velkomstfesten. :)

 • mira sier:

  altså…. det der er ikke lupin. Det er bugge som har sneket seg med på bildet. Han ligner jo skikkelig, jo! Nei, spør du meg, skulle man hatt Ewan mcGregor som Lupin, det hadde da vært langt langt triveligere… selv om Oldman var langt mer velegnet enn jeg trodde han ville være

 • mira sier:

  Der gjorde jeg det igjen, ikke bare glemte jeg store bokstaver, men jeg var slem pike og utelot et par ord : «selv om Oldman var langt mer velegnet enn jeg trodde han skulle være som SIRIUS, er ikke Thewlis den ideelle REMUS!

  Beklager at jeg snakker meg bort, det er en uvane jeg har. Føler liksom ikke at jeg bare kan skrive et par linjer og så stikke av, så detfor blir det lange helteepos på kommentarsidene. Jeg mener det ikke, og beklager inderlig og bøyer meg i støvet.

 • Hooch sier:

  Herregud. Lupin ser jo ut som en tysker fra mellomkrigstida!!! En SLITEN tysker!

  Men Sirius ser bra ut, særlig på wanted-plakaten!!!! Og Snape er en kompleks fyr, ja. (ååååh? virkelig???)

 • MsJoplin sier:

  Mira: Føl deg fri til å skrive hva du måtte ønske. Men kanskje en idé å se over før du poster! ;) RALPH FOR REMUS!!!

  Hooch: JAA! Tysker-image! Men hvorfor har han bart?! *snufs* Seriøst, om PoA blir ødelagt pga Cuarón.. *grumble*

 • Angie sier:

  Lupin skal være kjekk! Hmprf..(fant han til slutt, ja).


Legg igjen en kommentar

Valgfritt