CONSTANT VIGILANCE!

Extra bak kulissene til PoA

Extra viste i går det første glimtet av Prisoner of Azkaban, bak scenen. På linken nedenfor finner du et klipp fra programmet, dessverre må filen spilles av i Real Player, men det er verdt å hente det ned for å se.

På klippet får vi se at Daniel og Emma er ekstatiske over å ha møtt henholdsvis Halle Berry og Brad Pitt. Daniel snakker om at han gleder seg til å spille inn film 4 – The Goblet of Fire («A fantastic book!»), og vi finner ut at Emma fikser på håret til Daniel og Rupert i pausene. For de spesielt interesserte – man får også et par glimt av Lupin i klippet.

- What did she [Emma] try to do? Change your hairstyle?
Dan: I don’t even know anymore.. *laughs*
- You don’t even ask?
Dan: I just.. I just let her do it. She does like it.

Sjekk ut klippet!

Oppdatering: DanRadcliffe.com har lagt ut Extra-programmet på sin side, samt E!News-programmet. Vel verdt en titt!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt