It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Anmeldelse av «New Clues..»

HPANA har skrevet en slags anmeldelse av Galadriel Waters siste bok New Clues to Harry Potter: Hints from book 5. De forteller at boken er vel verdt å kjøpe, selv om den kun peker på og ikke gir svar på hintene i boka. Er man en ekte HP Sleuth, er dette boken for deg.

De ramser opp en del utdrag fra boken i denne artikkelen, jeg kan blant annet nevne:

Tonks forklarer aldri hvordan noen trollmenn finner ut at de er metamorphmagus. Du vil kanskje spørre deg selv om de startet med å lage grimaser i speilet, eller om de rett og slett våknet opp en dag og oppdaget at håret deres hadde vokst 8 cm over natta?

Dere husker kanskje at i den første boken, så våkner Harry opp til at håret har vokst tilbake over natten, selv om tanten barberte hodet hans kvelden før. Dette beviser ikke nødvendigvis at Harry er metamorphmagus, men man kan begynne å lure.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt