Where your treasure is, there will your heart be also.

Gary Oldman om Sirius

Mugglenet har fått tilsendt utdrag fra Empire Magazine nr 174. Her var det et intervju med Gary Oldman, hvor han snakker om Sirius og HP-filmene.

«Ja, jeg har hørt det», jamrer Gary Oldman med humoristisk tone. «Jeg har ikke lest den 5. Harry Potter-boken ennå, men noen avslørte slutten for meg. Det er ikke gode nyheter, er det vel?» Selv om han vet at JK Rowling har en stygg overraskelse i vente for hans karakter, Sirius Black, har Oldman det fortsatt kjempemorsomt på settet til Harry Potter 3. «Alfonso har sin egen vri på den», sier han. «Jeg tror det kommer til å bli den beste filmen hittil, selvsagt vil jeg si det.» Det er bra, siden den neste filmen starter innspillingen neste år, denne gang regissert av Mike Newell. «Ja, jeg skal bli med i den neste filmen også,» smiler Oldman. «Selv om jeg er usikker på om jeg har lov til å avsløre det.»

Hva mener dere om Gary Oldman som Sirius? Diskutér her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt