New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Usikkert om Lucius returnerer

TLC har fått inn tips om en artikkel på IMDB, hvor de har intervjuet Jason Isaacs, som spilte Lucius Malfoy i Chamber of Secrets:

«Akkurat da vi var ferdige med Chamber of Secrets, kom Alfonso Cuarón, og jeg fikk håndhilst på ham og det var det. Så begynte de å filme Azkaban og jeg er sikker på at de hadde det storartet. Men jeg vet ikke hva som skjer med Goblet of Fire. Jeg har forsøkt å ringe for å finne det ut, og de sa ‘Vi har ingen anelse, beklager. Manuset har akkurat kommet inn..’ Det er 700 sider eller noe slikt de skal lage en 2-timers film av, så jeg vet ikke om de skal ta med Lucius Malfoy eller ikke. Dersom jeg trodde bønnfallelse ville fungert, hadde jeg vært der ute hver dag. Men det ville nok bare irritert dem.»

Kan Goblet of Fire gjøres uten Lucius? Diskutér her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt