Where your treasure is, there will your heart be also.

Intervju med Tom Felton

tf922 har postet et intervju med Tom Felton, som var i One Magazine sin desemberutgave.

Her forteller han at han er fornøyd med Dracos nye hårfrisyre (gir ham kortere tid i sminken), at han ikke kan fortelle noe som helst fra den kommende filmen, og at selv om han helst vil bli fisker på heltid, vil han fortsette som Draco dersom han blir tilbudt rollen fremover. Han liker karakteren for mye til at han vil se noen andre i rollen (Jippi!!).

Favorittscenen til Tom utifra alle filmene, er duellscenen med Harry og Draco i film 2. Tom forteller også at han elsker scener med Daniel:

«You have to know he’s a little devil on set. It always amuses him to play the worst jokes imaginable, like secretly taking out cell phones and changing the menu language to Russian or Turkish. Like, all the pressure is on his shoulders and he’s the star of the film, so he often needs to unwind by playing jokes. «

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt