Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Mike Newell om HP4

Mike Newell, som skal regissere den 4. HP-filmen, fortalte Sci-Fi Wire at han har snakket med Alfonso Cuarón, regissøren av den kommende filmen, for å være sikker på at hans versjon fortsetter i samme tråd som den foregående.

Harry Potter and the Goblet of Fire vil starte innspillingen sent i april eller tidlig i mai, med Dan Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i sine faste roller. «De er faktisk på samme alder som de er i historien», sier Newell i et intervju.

«Det Alfonso har gjort veldig bemerkelsesverdig, er at han har utviklet filmene fra å være et solfylt bilde på barndom til å bli noe mørkere og dystert», sier Newell. «Og han har gjort det uten å fjerne noe av eventyrlige ved det hele. Han har gjort filmen mer voksen og jeg må fortsette derfra, jeg kan ikke gå tilbake.»

Akkurat nå driver de med forarbeidet til filmen, og jobber med tegninger av skapninger. Det er visstnok drager som står først på programmet.

Takk til TLC for tipset.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt