NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Ny rapport fra settet til HP3

TLC har lagt ut en oversettelse av en ny rapport fra settet av Prisoner of Azkaban.

Her møter de Dan Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint, som spiller henholdsvis Harry, Hermione og Ron i filmene. De ser ut til å trives godt sammen, Dan avslutter setningene til de andre og ser mer ut som Harry enn noen skulle tro. Han bekrefter at han skal spille i den fjerde filmen også, og forteller at det er kjempemorsomt å spille Harry. «Deres karrierer er ikke så forskjellige», sier han. «Om jeg spiller Harry i alle filmene, vil jeg fortsatt være en tenåring når jeg er ferdig, og da vil jeg bare være på starten av min karriere».

Da de ble spurt om de hadde sett Alfonso Cuaróns forrige verk, den noe vågale filmen Y tu mama tambien, sier Emma raskt at hun selvsagt ikke har sett den. Dan, derimot, skyter inn at han har sett filmen TO GANGER og beviser at han så absolutt blir eldre..!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt