The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Trailer 2 i bedre format

Takket være Mugglenet har vi fått tak i en hires-versjon av den siste traileren/reklamefilmen for Prisoner of Azkaban.

Last ned traileren (Høyreklikk og lagre som).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Hooch sier:

  Takk da!

 • Padma sier:

  Kan noen fortelle meg hva/hvem i alle dager det er som sier «mind your head» på knight bussen?

 • MsJoplin sier:

  Ikke fra boka. Er vel en eller annen fyr som også er med på bussen da veitu :)

 • Padma sier:

  å, da så, var liksom litt redd for at det var Stan eller sjåføren(navnet hans igjen?), og at jeg hadde gått glipp av en vesentlig personbeskrivelse *igjen* :P

 • hvem er det som banker på døra på slutten av traileren?

 • Cecilie aka Idril aka Lillemy sier:

  Hodet i vinduet er en slags form for «plysjterning» i vinduet, og jeg tror det er han som er voiceover på hele traileren som ber _oss_ passe hodet… Selv om det ser ut som om det er hodet som snakker…

  Damen som banker på døra i siste scene for jeg for meg at er ei som jobber på vertshuset The Leaky Cauldron… hun ser ut som en sånnen «maid» – som gjør reint på hotellrom… Hvem som nesten blåser hue av henne kan vi jo bare fantasere om :P

  Men nå har jeg sett traileren ca 60 ganger da ;) Mulig jeg har blitt forvirra :P

 • hilde sier:

  Jeg ser for meg at hun dama på slutten er en «maid» for hun sier «house ceeping» Jeg tror kanskje det er professor lupus som er blitt en varulv som brøler jeg!! ;) men hva betyr «this film is not yet rated» hva mener de med det?? Og hvorfor skal hermine og harry holde så mye rundt hverandre??? ;) sjalu! :P:P

 • MsJoplin sier:

  «This film is not yet rated» er med på alle trailere som ikke har fått en bestemt aldersgrense ennå. Vet ikke ennå om HP3 vil få en PG eller PG13 grense.

 • hilde sier:

  Takker:)!! Gleder meg sånn!!!! :):) Daniel Radcliffe og Tom felton er HOT!! :P Noen som er enig??

 • Hilde sier:

  Når han som snakker sier «old friend return» og hermione står bak de gresskarene, er det en microfon som er oppe i høyre hjørne?? litt dårlig da!

 • trym sier:

  Ja, hvorfor skal de holde så mye om hverandre..
  @hilde: Du kan få Radcliffe så kan jeg ta meg av Emma;)
  Gleder meg no grusomt til filmen kommer..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt