It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Første titt på PoA?

TLC peker oss i retning av hva som kan være den aller første anmeldelsen av Prisoner of Azkaban. Det er en person som visstnok har fått være med på en av de aller første visningene av filmen. Filmmakere inviterer ofte folk til å se filmene før de er ferdig redigert/klippet/etc, så dette behøver ikke være usant.

Ifølge TLC er det ingen store spoilere i anmeldelsen (for de som har lest bøkene), og at han godt kunne ha skrevet den etter kun å ha sett trailerne. Selv leste jeg meg nesten mett på anmeldelser av Chamber of Secrets før den kom ut, så jeg har ikke lest mer enn halvveis av denne anmeldelsen. Men utifra det jeg leste, virker film 3 som en veldig, veldig bra film. Bedre enn de første to, og veldig annerledes.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt