CONSTANT VIGILANCE!

Rike tenåringer…

Dan Radcliffe kom på en 5. plass på lista over de 20 rikeste tenåringene i Storbritannia med £10 millioner (=130 millioner NOK) i formue. Sam Branson, som er Richard Bransons sønn (tja, fortsatt, hvem i all verden er det?), topper lista med £1 milliard (=13 milliarder, eller 13 000 millioner NOK…) i formue. Andre kjente navn på lista er bla prins Harry, Keira Knightley og Gareth Gates. Se hele lista her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • MsJoplin sier:

    Richard Branson eier Virgin, som er masse rart: Flyselskap/platesjappe/brusfabrikk/mobilnett etc. Han er steinrik. Han var med i en episode av Friends da de var i London. Han spilte mannen som solgte Joey den idiotiske hatten. ;)

  • Angie sier:

    Jaha, takk for opplysningene :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt