Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

TLC settrapport, del IV

TLC har lagt ut den fjerde delen av sin rapport fra settet til Prisoner of Azkaban. Denne gangen handler det om portrettet til The Fat Lady, som nå ikke lenger er foran inngangen til Gryffindor, kontoret til Dumbledore som nå blir brukt til astrologirom hvor Harry lærer seg patronus-spellen, og at de til og med har laget den faktiske tegneserien «Martin Miggs the Mad Muggle», som vi får høre om i Chamber of Secrets:

Ron’s school spellbooks were stacked untidily in a corner, next to a pile of comics that all seemed to feature The Adventures of Martin Miggs, the Mad Muggle.

Dette kommer til å bli en knallfilm!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt