Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Dursleys kuttet ut i GoF

Agenten til Richard Griffiths (som spiller Vernon Dursley) har sagt til CBBC Newsround at vår kjære Dursley-familie kommer ikke til å dukke opp i den fjerde filmen. Dette er fordi filmen ellers ville ha blitt for lang. GoF-filmen starter da etter all sannsynlighet i the Burrow eller med the Quidditch World Cup. Selv om Griffiths ikke får rolle i GoF, håper han å få komme tilbake i OotP.

Dursley’ene har jo ingen sentral rolle i GoF, så det burde vel gå greit, eller hva mener dere? I OotP derimot er de mer viktig å ha med, mener nå jeg.

Takk til TLC.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • MsJoplin sier:

    Jøss, jeg trodde da alle kunne slette egne innlegg. Har fiksa. :P Er absolutt enig i at Dursley’ene MÅ være med i OotP, må jo få med det med Petunia etc. Men i GoF burde det gå greit. Spent på hvordan de gjør det, men..

  • Fleur sier:

    Søren og…Jeg som hadde gledet meg litt til å se Dudley spise den Tunge-tung tyggegummi greia…jaja…..gleder meg allikavel….!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt