Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Begrenset adgang til bildelinking

Adgang til å linke direkte til/vise bilder som ligger på The Daily Prophet og søstersiden Gryffindor vs Slytherin med img src-taggen har nå blitt begrenset til å kun gjelde disse sidene selv.

Dette er gjort fordi det er et økende problem at andre, utenforstående websider inkluderer våre bilder i sine sider uten å kopiere de over til sin egen server først. Vi havner da i den situasjonen at vi serverer maskinkraft og båndbredde for at andre sider skal få opp våre bilder, og det er ikke en situasjon vi ønsker å inneha.

Er det noen av våre lesere som har linket/viser direkte til våre bilder, vil ikke bildene vises hos dere fra nå av. Dere må da finne en egnet plass dere selv kan kopiere bildene til, for eksempel Photobucket, og linke dit i stedet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Angie sier:

    Jeg har skikkelig problemer for tida med å få opp bilder på denne sida og fra albumet (har ikke sjekka gryff vs. slyth). Har det noe med at maskina deres har blitt overbelasta? For jeg får opp bilder helt normalt på alle andre sider. Men jeg regner vel med at det skal bli bedre nå som folk ikke kan linke direkte mer, eller?

  • Taske sier:

    Den var overbelasta i to perioder på et par timer på grunn av avsindige menger spammail(!) i forrige uke. Det går ganske mange tjenester på denne maskina, og derfor prøver jeg å være litt føre var og disable tilgang som beskrevet slik at den ikke begynner å slite så alt for ofte.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt