Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Dan skyr heliumstemmen sin

DanRadcliffe.com melder om at Dan har blitt intervjuet i The Sun i forbindelse med bursdagen hans 23. juli. Takket være Kat har vi et større bilde av Dan, som ligger på senga i sine egne klær, med pizzaesker og gitar ved siden av seg.

I intervjuet sier han blant annet at han ikke orker å se den første filmen da han høres ut som om han har heliumstemme. På den perfekte bursdags-CD’en ønsker han seg The Strokes, The Libertines, Jet, Rollover DJ, The Pixies og Stellastarr.

Etter Potter-filmene vil han nok fortsette i spille i andre filmer og kanskje en gang i fremtiden også regissere dem. Favorittscenen hans i PoA er den i The Shrieking Shack, favorittskuespilleren hans er Gary Oldman (Sirius), og i Quidditch-scenen får vi se at vanndråpene fryser til is når Dementorene kommer, slik at Harry blir kuttet opp i ansiktet.

Dan nevner også at han er en stor fan av Scarlett Johansson, og at han liker alle filmene hennes.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Hooch sier:

  Jaha… er ikke øyenbrynene hans litt for kraftige nå??? Napping – nå!!!!

 • MsJoplin sier:

  LOL, du, jeg tror faktisk de *blir* stusset litt. Han har merkverdig markerte øyenbryn, og ikke et hår som vandrer :D Sjekk bildene fra intervjuet i YM nedenfor.

 • Monica sier:

  Han napper jo øyenbrynene! Det kan du se på alle plakatene, spesielt når du sammenligner det med ett bilde før han ble ordentlig kjent! Bli elev på skolen min NÅ!

 • mira Zandar sier:

  Mer leselig utgave av intervjuet finner man her, selv om det visstnok ikke er den komplette utgaven. For den mmå man lese ett eller annet blad : http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2004191686,00.html

  Meeeen… klart de fikser på øyenbrynene hans. Alle jentene digger ham sikkert for det, OM du ser på film 1, og deretter på film 2, ser du at det er ganske sinnsykt hvordan de forandrer seg. Den generelle greia er at de blir tykkere når man begynner å komme i puberteten, men ikke for unge herr Radcliffe, nei; de blir i stedet tynnere. Og om de forandret seg i det siste, er det sikkert fordi gutten var redd for å virke for feminin :P Han har vel lest noen slashfics og ville ikke at folk skulle knytte ham opp mot dem.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt