Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Dans nye fanbrev forteller om film 4

Dan Radcliffe sender ut fanbrev til alle som ber ham om autografen hans. I disse fanbrevene, som blir oppdatert innimellom, står det litt om hva Dan har bedrevet tiden med siden sist, pluss svar på de oftest stilte spørsmålene.

DanRadcliffe.com har fått tilsendt det nyeste fanbrevet, hvor Dan blant annet nevner forberedelsene han har gjort til Goblet of Fire. Blant annet har han sett en del filmer – The Insider, The Parallax View, og North by Northwest (noen kan kanskje opplyse oss om hvorfor disse har sammenheng med GoF?), samt at han tar dykketimer, noe som indikerer at scenen med havfolkene garantert vil være med i filmen.

Han forteller også at han skal være med på premieren til PoA i både London og New York, men at han dessverre går glipp av premieren i Mexico grunnet eksamen og filming.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Angie sier:

  De filmene, til felles at de har samme regissør, kanskje?! Har ikke sjekka det, altså. Men jeg mener å huske at han gjorde no slikt no i forkant av PoA også.

 • Marie sier:

  Jeg fant ikke det fanbrevet jeg…?

 • MsJoplin sier:

  Angie: Nei, de har ikke samme regissør. Mike Newell har blant annet laget «Four weddings..».

  Mira: De har ikke lagt ut scannen av fanbrevet, fordi de ikke vil ødelegge for de andre som er spent på å få brev fra Dan. :D

 • mari sier:

  ej heldr fann ikkje ditta breve


Legg igjen en kommentar

Valgfritt