Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Harrys nye skoleår – intervju i Times Online

HPANA har linket til et intervju i Times Online, som innleder med et morsomt overblikk over settet. Det virker som om det har vært en veldig avslappende atmosfære på settet – Gary Oldman ligger og sover på andre siden av innsjøen, Dan leker heiagjengjente med tryllestaven sin..

Dan forteller at filmingen er ikke slitsom i det hele tatt mens det pågår, fordi det er et adrenalinkick. Men når han kommer hjem, etter 9 timer på settet (4 timer filming og 5 timer skole), er han så utslitt at han sover med en gang.

Cuarón forteller at han har gjort små, «usynlige» forandringer med filmen, han har gjort Quidditch-utstyret annerledes og uniformene mørkere, og har ønsket å gjøre selve fremføringen så naturlig som mulig. Han elsker oversikts/natur-bilder, og mener bakgrunnen er en egen rollefigur.

Gary Oldman elsker å spille i denne filmen, som er helt fri for søtladne nærbilder. Det eneste han er skuffet over er Rowlings valg i Order of the Phoenix, Oldman trodde nemlig han satt på en «gullgruve». ;)

Cuarón var veldig redd for at Dementorene ville være skuffende etter de fantastiske spesialeffektene i Ringenes Herre, og forteller at de er mer metafysiske enn fysiske. Dementorene angriper sjelen din, men dersom du tar på de, forsvinner de, sier han, og forteller videre at de filmet sort stoff under vann og laget dementoreffekten utifra det.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt