In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

JKs side fikk 17, 5 millioner treff første uka

JK Rowlings offisielle side fikk et imponerende antall treff første uka, sett i betraktning av at den ikke hadde en formell åpning. Fansen spredde nemlig ordet rundt selv.

Rowling sier selv at formålet med siden er å gi fansen et sted å ha det moro, samt ha tilgang på definitive fakta, og for å avvise rykter som er spredt rundt på nettet.

Hun forteller videre at det kommer til å bli oppdateringer på siden i løpet av de nærmeste ukene, men dersom det blir et opphold i oppdateringene, kommer dette av at hun skriver på bok 6. Så uansett vinner fansen.

Rowlings side har vært under konstruksjon i en god stund nå. Hun ønsket at hennes eget skrivebord skulle brukes som bakgrunn, med portkey’er til å ta brukerne rundt på siden. Hun jobbet tett sammen med designerne for å finne ut løsninger, de tok til og med bilde av hennes faktiske skrivebord.

Det store spørsmålet er selvsagt hva som skjuler seg bak den mystiske, låste døren og når vi vil få svaret på det. Rowling ber oss være tålmodige. Tålmodighet er nøkkelen.

Aha! Et ledespor!!

Så langt har undertegnede funnet 4 hemmeligheter på Rowling sin side. Hvor mange har dere funnet? Diskuter her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt