Remember my last, Petunia.

Skuespillerne må antagelig byttes ut i fremtiden

HPANA har skrevet om to artikler som omtaler hvorvidt det er nødvendig å bytte ut de unge skuespillerne i kommende filmer.

I New York Post skriver produsenten David Heyman at det er uungåelig at skuespillerne må byttes ut, men at de ikke ennå vet om de vil gjøre det før film 5, 6 eller 7. De oppgir derimot feil alder på trioen (de er ikke alle 14 år), noe som gjør artikkelen litt usannsynlig.

Alfonso Cuarón er derimot mer positivt innstilt til det hele, og sier i Yahoo!News at han godt kan forestille seg at de spiller i alle filmene, og at det til og med ville ha vært fantastisk. I den siste filmen skal de være 17 år, og om skuespillerne da er 19 år, er det ingen krise (Christian Coulson spilte den 15-år gamle Riddle da han selv var 24 år). Det ville blitt noe helt spesielt for ettertiden å ha de samme skuespillerne i alle filmene. Cuarón sier også at han kunne tenkte seg å regissere en ny HP-film.

Her i Norge slenger Dagbladet seg på, og fokuserer kun på det negative Heyman sier.

Men! Ennå er det altfor tidlig å snakke om skuespillerne til film 5, Goblet of Fire har knapt nok begynt innspillingen. Alle ryktene som svirrer rundt de kommende filmene, er nettopp det – RYKTER.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt