New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Cuaron får Rowling-ros

Rowling uttaler i et intervju med USA today at hun er veldig fornøyd med Alfonso Cuarons arbeid med filmatiseringen av Prisoner of Azkaban.

I følge Rowling er filmens fremstilling av spesielt dementorene «superb», og akkurat så skummelt som hun hadde forestilt seg. Regissøren har klart å fange dementorenes virkning, og klarer å vise hva de står for på samme måte som i bøkene.

Cuaron har gjort jobben (sitat Rowling:) «akkurat slik jeg håpet han skulle gjøre. Han har lagt inn mye humor, og det syns jeg er fantastisk. Jeg ville bli veldig, veldig overrasket om ikke de fleste finner favorittscenene sine fra bøkene i denne filmen.»

Og vi gleder oss (om mulig) enda mer :)

Takk til Mugglenet

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt