Bless the children, give them triumph now.

Tror Harry vil dø

Daniel Radcliffe, som spiller Harry Potter i filmene, er overbevist om at Harry Potter kommer til å dø i den siste boka.

«People are going to hate me for saying this but I’ve always had the suspicion that Harry might die,» sier Dan til BreakingNews.ie.

Les mer: Hele artikkelen

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • stine 14 sier:

  j.k.rowling har jo sakt at det kommer en bok nr8. harry kan ikke dø da… jeg tror en annen viktig person dør, hvem hvet jeg ikke, men det blir jo ikke spennenes hvis ingen dør, men jeg håper ikke harry, hermine, ronny+familien hans selfølgelig, gygrid,+++++andre personer. i bok nr 5 fønilsorderen sier jo humelsnurr at enten harry eller voldemort kom til å dø.. at de kommte til å kjempe til en av dem døde.. jeg håper det blir voldemort, men hva skjer men arret til harry da?? forsvinner det?? harry er jo ikke helt den samme uten det!! hvis noen har lyst til å svare meg kan dere sende e-mail+at jeg har msn(stiney_apeland@hotmail.com)

 • MsJoplin sier:

  Super!MsJ til tjeneste. ØY! Rowling har sagt at det IKKE kommer en 8. bok om Harry, men derimot KANSKJE et leksikon om trollmannsverdenen.

 • Padma sier:

  :D

 • loony sier:

  «… I’ve allways had the suspicion that Harry might die.» Smart den, Daniel! Alle skal jo dø en gang, så dette var vel ikke akkurat noe nytt?!

 • lille meg sier:

  han dør ikke… rowling vil skrive 8 bøker… det er helt forferdelig vis det skjer…..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt