This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Bok 6 ute i november?

Fikk nettopp et tips fra Fredrik, som har vært i London en tur. Han var innom en bokhandel på Oxford Street og spurte etter Harry Potter 6. De kunne fortelle ham at det gikk rykter om at den nye boken ville komme ut i november! Denne informasjonen hadde visstnok lekket ut fra Bloomsbury, det engelske forlaget til boken.

Dette er nok bare et rykte, folkens. Det tar forlagene minst en halvt år å trykke opp førsteopplaget til boken, og jeg tviler ikke på at Bloomsbury ville ha gitt oss en utgivelsesdato i samme øyeblikk som det ble bestemt. Men men, dere hørte det her først ;)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luchas sier:

  Boka var tøff !

 • Assi sier:

  Veit dere hva? I en bokhandel i Oxford jeg var i høst, var det sånn Harry Potter- parodi!! Kom på det nå da jeg leste HP6nyheten… Parodien heter «Barry Trotter» og skolen heter «Hogwash»… leste bakpå, og den virka egentlig litt komisk… jaja… Harry Potter er bare best uasnett!! ;o)

 • MsJoplin sier:

  Jepp, Barry Trotter har vært ute lenge :) Gidder ikke lese den jeg, syns den virker patetisk. :D

 • Luchas sier:

  «Barry Trotter er nå bare en bok !
  Tror det finnes forskjellige meninger om den !
  Er nå komisk da !

 • Zoe sier:

  November 2005 er kanskje mer sannsynlig :)

 • sandra:) sier:

  hadde nå berre vore konge viss ho kom ut i år da!! sjøl om d virka veldi usansynli..

 • Karl-Olav sier:

  Kanalen Nickelodeons program All That har en HP-parodi. Den heter Harry Bladder altså Harry Potte


Legg igjen en kommentar

Valgfritt