Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

For de som gikk glipp av PoA-backstage

Ikke frykt, det var så og si ingenting likevel. Trodde det skulle vare litt lenger enn ti minutter.

I hvertfall; det var hovedsaklig et intervju med Radcliffe (Harry), Grint (Ron) og Watson (Hermione). De snakket om filmen og karakterene sine. Også innslag av Columbus (producer), Cuarón (regissør), Oldman (Sirius), Gambon (Dumbledore), Smith (McGonagall), Thomson (Trelawney) og Coltrane (Hagrid).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • MsJoplin sier:

    Jeg har faktisk klippet liggende på maskina her, lastet det ned etter at det ble vist på en kanal i UK eller no. Mer spennende for de som ikke har sett filmen tror jeg. Og morsomt å høre Cuaróns aksent :D

  • Angie sier:

    Alt kommer jo selvfølgelig hundre år etter i Norge, så det forundrer meg ikke!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt