Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Spinnville etter Harry

Nettavisen kan fortelle at 413.000 nordmenn allerede har sett Prisoner of Azkaban, og nå er tiden inne for premiere på filmen i Japan. Dan Radcliffe kunne dessverre ikke bli med å møte sine japanske fans da han er opptatt med innspillingen av Goblet of Fire, men han ble likevel med over satelitt-telefon. Rupert Grint og Emma Watson var derimot tilstede, sammen med Alfonso Cuarón og David Heyman.

På verdensbasis har den tredje filmen om magikerlærlingen Harry Potter spilt inn 481 millioner dollar, og befinner seg for tiden på 35. plass over verdens mest sette filmer. I Norge er Azkaban på førsteplass på filmtoppen for 3. uke på rad.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luchas sier:

  Klart harry potter er jo best !
  Til NÅ har han jo i litt av overkant av 70. Millioner kroner så, for oss nordmenn er jo det kanskje mye !
  men ikke for andre skuespillere !

 • Svane15 sier:

  Wow! 413.000 nordmenn har sett filmen, og den er på 35 plass over verdens mest sette filmer! Det er ikke verst!Og spør du meg fortjener Harry Potter og fangen fra Azkaban det like mye som andre filmer!!
  Velfortjent! :)

 • Fø9x sier:

  Beste Harry Potter film hittil!!!

  Det er alt jeg kan si.

 • Karianne sier:

  Harry Potter er best!!!!!!!!
  Ikke rart det kommer 413,000 normen og sern på kino. Harry Potter topper lista. Det er sån det er og sån det skal fortsette


Legg igjen en kommentar

Valgfritt