It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Dan Radcliffe i 4U – igjen

Dan Radcliffe har nok en gang blitt intervjuet i ungdomsbladet 4u, med tittelen Trollmannen som drømmer om å trollbinde. Her forteller han om manusskriving, gale fans, hvor mye han savner Emma og Rupert når de ikke filmer og selvfølgelig – alle kjendisdamene han er forelsket i.

Takket være Phoenix har vi fått tak i scans, så sjekk ut artikkelen her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Karianne sier:

  Kjempe kult interjue!!!!!!!!!!

 • Tonio sier:

  Jeg synnes det er så mye fokus på Daniel jeg! (og Emma!) jeg ble jo glad for det siste nummeret, når det var med alle t re, men det er jo Rupert som er best! (Synnes jeg!)
  Men det var jo et bra intervju, av det jeg greide å lese;) skulle bare ønske 4U kunne ordna alle feil, de har jo mer enn skrive feil1 *håpe dette ikke virker ber som klaging.*

 • MsJoplin sier:

  No problem, Tonio. Har du vanskeligheter med å lese intervjuet? Om du klikker på bildet blir det enda større, om det var det som var problemet. :)

 • Tonio sier:

  Det var ikke det som var problemet, jeg gjorde det stort, men det var for lite forsatt.
  Det kan hende det er på grunn av Operan, vet ikke, men det kan jo hende jeg kjøper det, og da gjør det jo ikke noe uansett! ;) fint du fikk fjerna det tullet jeg fikk med!:)

 • kaja! sier:

  rupert grint e søøøøt!!! hanj e driiit kul!! stakkar dæm såmm itj shønne d…! fler såmm e eni me mæ??!! d bør d vær, azz… hanj e deili!!!!!

 • kjetil sier:

  ja, du som heter kaja. jeg synes også han er deilig!! selv er jeg homsofil. og
  det passer jo perfekt, siden jeg har hørt at rupert m. grint også er det!! så her kommer jeg rupert!!!!! men jeg er ikke sikker…det burde være fler som tør og komme ut av skapet, synes nå jeg! by the way: gratulerer joe!!!!!!!!!

 • Padma sier:

  Er Rupert homo? Jaja, tror ikke de fleste her omkring vil gråte av den grunn;) Og innlegget ditt er på plass det, Kjetil. Alle *tre* faktisk :P

 • Tonio sier:

  «Kjetil» har det gøy her ;-)
  Jeg kan jo si såpass at Rupert IKKE er homofil!
  Og at jeg er enig med Kaja! (For deres informasjon så er jeg en jente;))

 • MsJoplin sier:

  Uhm, det er vel ingen av oss som vet 100% sikkert om Rupert er homofil eller ikke. Han kan jo være bifil for alt vi vet. :)

 • Tonio sier:

  Heh, ja han *kan* men hvor stor tror du sjansen er for at han ikke er hetero?

 • MsJoplin sier:

  Når du tenker på at det er 10% av verdens befolkning som er homofile og kanskje 50% som er bifile (husk at en drøss av disse er i skapet), så er det faktisk godt mulig. :)

 • Tonio sier:

  Joda;) men i mine øyne kommer han til å være hetero, ihvertfall en stund til! :)

 • Hermine sier:

  Jeg tror Rupert Grint er 100% hetero

 • Tonio sier:

  Jeg å! (Håper det å!)

 • I'm Not Afraid of the dark;) sier:

  Vel, egentlig så spiller det jo ingen rolle om han er homofil eller ikke.. Han er like mye menneske forde, og til dere som har en såkalt crush på Rupert.. Greit nok det, alle ungdommer er forelska i en kjendis, hvertfall EN gang i livet, men alikevel. Dere kjenner han ikke, dere veit jo egentlig ikke hvem han er, dere veit kanskje at han har rødt hår, heter rupert, kanskje dere tilogmed veit favorittmaten hans.. Men jeg syns ikke dere skal være så fokuserte på akkurat dette, vær heller forelska, glad i han eller hvem vet hva.. Han er like mye verdt selv om han er homofil eller hetro.. Ikke døm folk etter hva de tror på eller hvordan forholdet er til det andre kjønn, bli kjent med personen.. Og lag din egen mening!

  Vi snakkes!=)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt