He was probably the bravest man I ever knew.

Hipp, hipp, tre ganger hurra!

Dere, vi har nå kommet til den største dagen i året for Harry Potter universet! (Nåja, hvis vi tenker på viktige personers bursdager. Den absolutt største dagen må være den dagen Rowling satt på det toget fra Manchester til London).

Først og fremst, Richard Griffiths (Vernon Dursley, som forresten er den karakteren JK Rowling liker minst), fyller 57 år i dag. Vi gratulerer så mye!

Vårt andre bursdagsbarn i dag, er vår kjære alltid-midtpunkt-for-trøbbel, Harry Potter! Han fyller 24 år i år, for de som ikke visste det.

Og sist, men ikke minst, Joanne Kathleen Rowling! Hun fyller 39 år i dag og burde ha fått et eget innlegg med masse skryt og bursdagshilsener. Hva skulle vi gjort uten Rowling? Vi ELSKER henne, ikke sant? Hvilken annen kjendis ville ellers ha laget en superbra offisiell hjemmeside med masse interessant lesestoff om seg selv og sitt arbeid? Hvilken annen kjendis ville ha inspirert blant annet vår kjære sjefsredaktør og webmistress MsJoplin til å lage denne fantastiske HP-weblog’en som hun faktisk klarer å opprettholde (og som jeg vil påstå er Norges beste)? ;) Vi takker henne for alt det fantastiske hun direkte (bøkene!) og indirekte (tja, alt annet som kan forbindes med HP) har gitt oss og ønsker henne det beste på denne store dagen i tillegg til (enda en gang) lykke til med det 3. barnet.

Hvis noen av våre lesere tilfeldigvis skulle ha bursdag i dag også, gratulasjoner til dere heldiggriser!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Arry Potter sier:

  Helt enig! Dette er den største dagen! ;) Gratulerer, min kjære helt, Harry Potter! Og gratulerer, mitt kjære forfatter- idol J.K.Rowling! Også får jeg vel si gratulerer til han Richard, som blir 57 år i dag også! For en HERLIG dag, ikke sant?!? :D

 • Karianne sier:

  Hurra i dag bør alle være glad…..
  Harry Potter har bursdag,
  Rowling har bursdag,
  Richard har bursdag,
  Hurra :) :) Jeg må nok sende en ugle
  til alle sammen og Gratulere..
  jippi….hurra…..joho

 • Galie sier:

  Gratulerer alle sammen!
  Jah det er en vidunderlig dag dette :)

 • Taske sier:

  Jau, det..

 • Angie sier:

  Jau, tok visst *litt* for mye i.. men det var sent!

 • LuckyGirl sier:

  Litt sent, men ja GRATULERER KJÆRE HARRY POTTER, min STØRSTE helt EVAR! :):)

 • Elise sier:

  Ja, det kommer litt sent dette her òg, men gratulerer med dagen til både Harry Potter, verdens beste mann, og J.K Rowling, verdens beste forfatter UTEN TVIL!
  Min beste venn Joakim ble fjorten denne dagen, gratulerer til han òg.

 • gabrielle sier:

  GRATTIS ALE SAMMEN.WOOOOOW.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt