NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

GoF filmer på Beacon Hill

HPANA melder om at Russell Brown, en innbygger fra Berkhamsted i England, tilfeldigvis kom over en filminnspilling ved Beacon Hill. Det viste seg at det var Warner Bros som filmet en scene fra Goblet of Fire, nemlig scenen hvor Weasley-familien, Diggory-familien, Hermione og Harry treffes på en bakketopp for å finne fremkomstmiddelet til verdensmesterskapet i Quidditch.

Han kunne tydelig se Harry, Hermione, Ron, Ginny, Herr Weasley, Fred og George og det som sannsynligvis var Amos og Cedric Diggory. De brukte minst 6 opptak på å gå mot en stor støvel på toppen og virket helt utslitte mot slutten.

Dette er helt i tråd med boken, hvor Fru Weasley forteller at hun vil sende Bill, Charlie og Percy avgårde til verdemsmesterskapet senere på dagen.

Her kan man se bilder av Beacon Hill.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt