NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Magisk språkreise med EF

Marie tipset meg om følgende:

EF Fantasy and Magic Club
Passer best for Juniorer (10-14 år)
Vel, vi kan ikke love å få sopelimer til å fly, men vår Fantasy Camp kan love mye annet spennende. Bli med nye skolekamerater på en togtur fra Kings Cross Station i London til King Alfred. Du kan utforske en engelsk kostskole som ligger i sin egen landsby, akkurat som du har lest i bøker og sett det på kino. Du vil bli «valgt inn» i hus, bo på sovesal og spise i spisesalen på skolen akkurat som vi har drømt oss bort i bøkene…

Du og dine venner vil være med på å dekorere den store hallen i forbindelse med forberedelsene til det store Ballet! Og selvfølgelig vil du også få sjansen til å se filmer. Vil rektor ligne på Dumbledore? Vil du være en Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw eller Gryffindor?

Bli med på spenningen i EF`s Fantasy Camp og finn ut selv!

Lyst til å bli med? Sjekk ut EF Språkreiser!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt