Bless the children, give them triumph now.

PoA-filmen gjør stor suksess

Prisoner of Azkaban har vunnet en Teen Choice Award i klassen Best Drama/Action Adventure of 2004.

Filmen har til nå spilt inn $500 millioner, og er visstnok kun en av 10 filmer utenfor USA som har spilt inn et slikt beløp, noe som gjør den til Warner Bros’ 3. mest suksessfulle film.

Stephen King kaller filmen en 4-stjerners, og setter den i samme klasse som Fahrenheit 9/11, The Manchurian Candidate og Shrek 2.

DVD’en gjør det også skarpt om dagen og dere kan nå se en liten forsmak på hva som befinner seg på den via den offisielle siden.

Mugglenet melder om at DVD’en nå er på tredjeplass på Amazon sin bestselgerliste, og #1 hos Barnes og Noble.

Fikk også et tips fra Liave Ekeli, som forteller at det i Damms nyhetsbrev meldes om at DVD’en er i salg i Norge fra 19. november, altså 4 dager før USA. Dette høres mystisk ut. Selv har jeg studert menyen til pizzarestauranten Peppes og i deres filmdeal kan man bestille PoA fra og med 23. november. Uansett virker det ikke som om vi må vente noe lenger enn USA for å få sett den.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Tonio sier:

    Nei, nå begynner jeg snart å lure! Dette her postet jeg på siden min for lenge siden! Jeg som trodde at alt kom fort her! *Gjemmer seg bak troen at det er på grunn av at siden var nede, selv om det skjedde før den var nede.*

  • MsJoplin sier:

    Hihi. Vel, sida var nede og jeg var bortreist og mine andre medarbeidere kan jeg ikke svare for gitt ;)

  • Tonio sier:

    Å, puh, det var bedre :D Nå har det kommet massevis av fine nyheter og! Fine siden!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt