The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Harry populær i fengsler

JK Rowlings bestselgere er svært populære blant de innsatte i Guantanamo Bay fengsel på Cuba. Blant annet David Hicks, mistenkt for terrorisme, har vært en ivrig leser av bøkene siden han ble innsatt.

Bibliotekaren ved fengselet kan fortelle at de innsatte ofte krangler om hvilke av Harry Potter-bøkene de skal få lese neste gang.

Bøkene har også vært under mistanke, da den overnevnte David Hicks hadde en serie tall i cellen sin, som man trodde var en hemmelig kode mellom Hicks og bibliotekaren (som har vært mistenkt for spionasje). Det viste seg derimot at tallene var referansenumre på Harry Potter-bøkene.

Takk til iHarryPotter.net for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt