Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Rowling avslører nye rollefigurer

Veritaserum kan fortelle at på et program som omhandlet Jo Rowlings biografi, viste Jo raskt frem en side med notater – altfor raskt til at tilskuerne i salen kunne se, men ikke for raskt til at Sarah, som satt hjemme og tok opp programmet, kunne skru på pause senere og skrive av navnene på siden.

Det som stod på siden Jo viste frem var en liste over studenter på Hogwarts, med navnet på skolehuset og hvorvidt de er trollmannsfødt eller gompefødt. Det er en god del navn som vi ikke har lest om før, som antagelig kommer til å bli nevnt i Half-Blood Prince eller bok 7. Sjekk ut listen her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt