IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Hvem er Halvblodsprinsen?

W. Frederick Zimmerman har skrevet en uoffisiell teoribok om den 6. og 7. Harry Potter-boken, Unofficial «Half-Blood Prince», som lister opp alt vi til nå har fått av tips og hint i de tidligere bøkene og av Rowling selv.

Boken er delt inn i 5 hoveddeler, info om bok 6, info som relaterer til både bok 6 og 7, info spesielt om bok 7, info om bøkene gitt av Rowling angående hva som skjer etter den siste boken, og til slutt forslag til hva fansen kan gjøre mens de venter på de neste bøkene.

Boken inneholder en rekke sitater slik at man er 100% sikker på hvem av rollefigurene som sa hva og når de sa det, slik at denne boken er et fabelaktig oppslagsverk.

Vel verdt å kjøpe! Som noen kanskje har sett, har The Daily Prophet linket til boken i venstremenyen, og dersom dere kjøper boken gjennom denne linken, støtter dere vår side!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt