The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Professor Sprout og Charlie Weasley kuttet ut?

The Sun har meldt ifra om at Miriam Margoyles, som spiller Professor Sprout, ikke skal være med i filmatiseringen av Order of the Phoenix. Nå er The Sun omtrent like troverdig som visse andre sladreblader, og Warner Bros har uttalt at de ennå ikke er ferdige med å caste skuespillere til denne filmen, slik at ingenting er sikkert.

I tillegg har Alex Crockford, som spiller Charlie Weasley fortalt RupertGrint.net at han er blitt skrevet ut av manuset til Goblet of Fire, men at han vil bli kontaktet dersom det viser seg at Charlie får en mer betydningsfull rolle i fremtiden.

BonnieFan.com har forresten et flott fargebilde av Weasley-familien (inkludert Charlie) fra ferien i Egypt, som kan beskues her.

Takk til Veritaserum for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt