It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Cuarón tilbake i senere filmer?

TLC har spurt Alfonso Cuarón om han vil komme tilbake for å regissere film 5, 6 eller 7 og han svarte at han ville elske å komme tilbake ved en senere anledning. Han kalte det å regissere Prisoner of Azkaban en gave og at det året har vært blant de beste i livet hans.

Angående ny regissør til Order of the Phoenix kan TLC fortelle at det er usikkert hvorvidt David Yates har fått jobben som regissør eller ei. TLC har snakket med forskjellige talspersoner hos Warner Bros og de har begge gitt forskjellige opplysninger. Følg med for mer info!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • sirius sier:

  En tv regissør kan ikke lage potter!
  Det må bli en som har bred erfaring slik som mike newell, alfonso cuaron og chris columbus! Tenk å debutere som potter regissør! det går ikke!

 • MsJoplin sier:

  Han har jo regissert en kinofilm og flere TVfilmer, er jo ikke som om han er helt grønn heller :D

 • Guro sier:

  Håper virkelig at Cuaron ikke skal regissere noen flere HP filmer. PoA var jo noe helt annet enn de to første, mye dårligere film, egentlig.

 • Condus sier:

  Guro, jeg aksepterer andres meinger, men jeg finner det rart at du mener at Columbus er bedre en Cuaròn.

  Columbus er helt sikkert en stor regisør, men er ikke skapt for å lage Harry Potter, noe som Cuaròn er. Jeg tror ikke at noen andre regisører klarer å gi filmene en så sterk Potter-følelse som det Alfonso gjorde i PoA.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt