Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Yule Ball under innspilling

Som vi skrev 16. november er baderomsscenen allerede blitt spilt inn i Goblet of Fire. The Sunday Telegraph kan fortelle at også den andre oppgaven i Tretrollmannturneringen er ferdiginnspilt, i en enorm vanntank som (sammen med litt ekstra effekter) visstnok kommer til å se fantastisk ut.

Videre melder Jamie Waylett (Crabbe) om at de nå tar dansetimer for juleballet som skal holdes på skolen. Crabbe skal danse med en vakker jente som har fortalt ham at han er «lett på føttene», noe som høres merkelig ut i og med hvem han skal portrettere.

TLC har intervjuet Bonnie Wright (Ginny) som forteller at hun danser med Matthew Lewis (Neville) og at de lærer å danse tango. McGonagall og Snape skal visstnok danse tango sammen.

Emma Watson har også snakket om juleballet, og hun sier at Stanislav (Viktor Krum) er flink til å danse.

Takk til Veritaserum for tipset.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt