Where your treasure is, there will your heart be also.

GoF-segment på Total Request Live i morgen

I morgen, 29. november, skal MTVs Total Request Live vise en Goblet of Fire-spesial. Det er usikkert hva som kommer til å være med, men antagelig blir det intervjuer med skuespillerne og/eller et besøk på settet. Vi vil poste en nedlastbar versjon når dette blir tilgjengelig.

Om noen vet når dette programmet vil bli sendt på MTV Europe, tips oss gjerne!

Takk til Veritaserum for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Geenee sier:

  Ser ganske ofte på TRL, egentlig, og jeg TROOOR det begynner rundt fire-fem tida.. men ekke sikker, altså..

 • Loin sier:

  Fire-fem tiden om natten.
  Da kan jeg iallefall ikke.
  Kan dere ta det opp også sender det her.

 • Hilde sier:

  E de om natta?? huff!

 • fanofdan sier:

  Ett spørsmål:
  Jeg vet at Devon røyker, men det gjør vel ikke Emma, Rupert, Tom, Matthew eller Dan, håper de ikke drikker(alkohol) heller???

 • Multe sier:

  du fanofdan… disse ungdommene er 15-16 år gamle… hva tror du sånn helt egentli, når det gjelder alkohol?

 • Katie sier:

  Jeg er nå 16 år og jeg verken røyker eller drikker alkohol…Men det er ganske utbredt blant ungdommer i den alderen…

 • Geenee sier:

  mente 16.00 eller 17.00 dah!!

 • fanofdan sier:

  Nei, søren om jeg veit! Det var jo kanskje derfor je spurte..
  Hva tror du da? Virka jo som om du hadde peil side n du spurte sånn…!!

 • Multe sier:

  Jeg er bare realistisk.. Jeg er selv 16 år så jeg vet hva det vil si å være det i dag…

 • Loin sier:

  Det var litt seint sagt da. Er det noen som har tatt det opp. Å søren. Skulle så gjerne ha sett den. Har den en reprise. Håpe det.

 • fanofdan sier:

  Okay, Multe, men mener du da at de gjør det eller ei…??

 • Multe sier:

  Jeg vet da vel ikke! jeg kjenner ingen av dem. men de aller aller fleste ungdommer drikker da litt i ny og ne.. De er jo tross alt ikke barn lenger. Jeg sier ikke at noen av dem fjør det, jeg bare sier hva som alltid har vært vanligst :)

 • fanofda sier:

  Okay, men håper allikevel de ikke gjør det…

 • fanofdan sier:

  Because, jeg ikke liker at folk drikker eller røyker.
  Men det er jo deres valg, hva mener du?
  Jeg er like gammel som Dan,men verken drikker eller røyker.
  Folk må få ta sine valg, okay, men jeg har tatt mine hvilket som sier at jeg ikke vil drikke eller røyke..
  =)

 • Multe sier:

  åkei=) Men det er jo bra for deg! Jeg tror ikke det finnes noen som er mere imot røyk enn meg, men drikking derimot ser jeg ikke det gale i, -til en viss grad..

 • fanofdan sier:

  OKAY. Men hva mente du med det er jo bra for deg? Jaja, bra vi har vær våre meninger, du skjønner her hvor jeg bor eller i denne byen, er det utrolig mange ungdommer på min alder som drikker seg dritings, så har alltid vært i mot det.
  =) Du da?

 • Multe sier:

  Du minnet meg utrolig mye om meg selv for ett år siden… Jeg var helt imot drikking, og skjønnte ikke hvorfor folk drakk.Sa alltid at jeg kunne ha det artig uten alkohol og trengte ikke den slags. Men så var jeg på ferie hos ei veninne og drakk for første gang. Da innså jeg at det slettes ikke er så farlig, bare man kan begrense seg. Selvfølgelg kan man ha det artig uten alko, det er ikke det jeg sier, men jeg synes bare ikke det er så farlig med en fest av og til. Jeg tror det bare har med hvilke venner man henger med, og samfunnet man vokser opp i :)

 • fanofdan sier:

  Kan godt være det du sier, men jeg vil ikke drikke alko uansz..
  Så sånn er det
  =)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt