Where your treasure is, there will your heart be also.

Lemony Snicket snakker om Harry Potter

I et intervju med The Independent ble Lemony Snicket, forfatteren av A series of unfortunate events (Den onde greven), spurt om hva han synes om Harry Potter, og han svarte følgende;

Harry Potter virker som en veldig hyggelig, ung, oppdiktet mann. Dersom jeg hadde som vane å gjøre meg til venns med oppdiktede personer ville jeg vært glad for å bli kjent med ham, men problemet med oppdiktede vennskap er at man finner seg selv sittende i en kafé, snakkende med en tom stol. Etter mange timer vil de ansatte sannsyneligvis tvinge deg til å forlate stedet, selv om du har noen uspiste småkaker, klare for påføring av jordbærsyltetøy, igjen på asjetten. Dersom man blir behandlet urettferdig, ville normalt sett en venn hjulpet deg, men en oppdiktet venn, selv en med oppdiktede magiske evner, ville sannsynligvis bare stå der med et forvirret og oppdiktet uttrykk i ansiktet.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • gabrielle sier:

    HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI,LEMONY.DU ER EN BRA FORFATTER.DIGGER DE TRE FØRSTE BØKENE.WOOOOOOOOOOOOOOW.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt