IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Takk og farvel til Harry Potter

Mens jeg gjorde meg klar til en hyggelig julefeiring med familien, kom jeg over en liten artikkel med overskriften «Takk og farvel til Harry Potter», skrevet av Elisabeth Lunder, journalist i Romerikets blad.

Når dere leser artikkelen vil dere antagelig bli minst like rykende sinna som meg. Med påstander som «lite nytt å bidra med etter bok 1″, «svært få av bøkene blir lest ut» og «bøkene fremstår som råmateriale til filmene», kommer nok fru Lunder til å pådra seg mang en Harry Potter-fans vrede.

Dere finner artikkelen her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Kristert sier:

  Hahahahahahaha!

  *ler av dumme damen*

 • Aillya sier:

  Å herregud, det er vell ikke Rowling sin feil at hun er en fantasiløs, treig, gammel kjerring.
  Hvis ikke hun får med seg det som står på sidene så er det hun som trenger ABC øvelser.

 • Elanor sier:

  Hu har seriøse problemer! Filmene bedre enn bøkene? hu tar bare så mye feil.

 • Smurfesoppen sier:

  Hun tar så ENORMT feil!

 • Geenee sier:

  At hun tør sier jeg.. jeg mener, å være så utrolig IQ-sperra!

 • Marie sier:

  For ei gammal hurpe! huff hun har sikkert ikke lest ferdig bøkene engang! hu er bare misunneli den gamle kjerringa! Tenk å si n oe sånt om harry potter!!!!!1

 • Guro sier:

  Makan til puk-kjerring! Tenk at det går an å sammenlikne sånne flotte bøker med filmene! Ikke det at jeg har noe imot filmene, men fælt mye bedre enn bøkene skal de vel ikke bli beskyldt for å være. Den gamle høna kan ta med seg disse beskyldningene og dra dit peppern gror. Æsj!

 • Katie sier:

  For ei teit gammel kjerring!
  Virker ikke som hun har lest bøkene en gang!
  Skikkelig teit å komme med slike uttalelser, når hun ikke vet hva hun snakker om !!

 • Hitchi sier:

  Det der er det verste jeg har hørt! Har hun noen gang hørt at Harry Potter har millioner av fans verden over? Vi leser faktisk bøkene ut, hun trenger da ikke begrunne hennes egne erfaringer slik! Selv om HUN har problemer med å lese ut bøkene, betyr ikke det at vi andre har det! *hatehatehatehatehatehatehatehatehatehatehatehateHATE stygge, idiotiske, gamle MERR* Hvordan våger hun å påstå noe lignende dette?!

 • MJ sier:

  det bladet hun skriver for må nok sparke henne for den uttagelsen. hun er sikkert bare lei livet sitt, eller så håper hun for litt berømelse for artikkelen. hu må skaffe seg et liv. bladet er det nok ingen som kjøper etter dette støntet

 • MsJoplin sier:

  Hehehe. Det er en diger lokalavis – Romerikets blad. Tviler sterkt på at noen slutter å kjøpe avisen kun pga denne lille uttalelsen. Men at hun burde fått sparken er jeg enig i. Ikke pga meningene sine, men pga ekstremt lite research og kunnskaper om hva hun skriver om.

 • Condus sier:

  Patetisk


Legg igjen en kommentar

Valgfritt