Where your treasure is, there will your heart be also.

Til alle abonnenter

Dersom dere oppgir gal email-adresse slik at nyhetsmailen ikke kommer frem, får to av oss en feilmelding. Dette er veldig irriterende, da vi fra før av allerede får mengder med spam i innboksen. Så vær nøye med å skrive inn korrekt mailadresse når dere melder dere på abonnementlista!

Dere som har hotmail-kontoer, og som abonnerer på nyheter:

Vær nøye med å slette innholdet i innboksen deres, slik at denne ikke blir full! Dersom innboksen er full, får vi beskjed om at nyhetsmailen ikke kan nå dere.

Når overnevnte skjer, sletter vi mailadressen deres fra abonnementslista slik at vi slipper disse unødvendige feilmeldingene. Så nå er dere klar over det. Dersom dere plutselig ikke lenger får nyhetsmail fra oss, er dette grunnen. Dere er bare å melde dere på abonnementslista igjen om dere ønsker det, men husk altså å slette innholdet i innboksen. :)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt