I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

TDP-konkurransen: siste innspurt

Fristen for å sende inn bidrag til TDPs skrivekonkurranse går ut i løpet av morgendagen!

Det har kommet meg for øre at enkelte syns det er vanskelig å skrive en god nok historie. Ikke tenk på det! Bare forestill dere hvordan dere tror ting vil utvikle seg i neste bok, og rable ned en side med hendelser. Deretter kan dere forsøke å flette det hele sammen til en historie. En uferdig historie med knallbra idé er mye bedre enn ingenting!

Og om dere er redd for at andre skal få vite hvem som har skrevet det, husk at det er kun jeg som vet hvem som har skrevet hva, og at dere kan være anonyme om dere ønsker det. Lykke til folkens, jeg vet dere alle er talentfulle mennesker.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt