IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Dan: Film 4 er fantastisk

Entertainment Weekly har hvert år et blad med forsmak på årets filmer og i 2005-versjon av bladet står det en snutt om Goblet of Fire:

Han har stått ansikt til ansikt mot enorme slanger, skremmende dementorer og tilhengerne til den onde Lord Voldemort. Men tenåringsforelskelse? Det er definitivt en utfordring verdig Harry Potters mektige tryllestav.

«Hormonene flommer. Det er som å se på ‘The O.C.’», rapporterer produsent David Heyman fra settet til Warner Bros’ fjerde Harry Potter-film. Både Harry (Daniel Radcliffe) og kompisen Ron (Rupert Grint) begynner å se på det motsatte kjønn med nye øyne.

I filmen deltar Harry i en turnering mot andre trollmannsskoler – det første virkelige glimtet av den magiske verdenen utenfor Hogwarts – fæle ting begynner å skje, og det hele ender opp med tilbakekomsten til Han-Hvis-Navn-Ingen-Må-Nevne (også kalt Voldemort, spilt av Ralph Fiennes).

Etterfølgeren til Chris Columbus og Alfonso Cuarón er regissør Mike Newell – og før du sier «Men i alle.. er ikke det mannen som lagde ‘Fire bryllup og en gravferd’? – husk at han også lagde filmer som ‘Into the west’ og den intense ‘Donnie Brasco’. «Og han er britisk. Vi syns det ville være moro å forsøke det for en gang skyld», fleiper Heyman.

Fans kan også forvente å se ildpustende drager, en redningsaksjon under vann og en livsfarlig labyrint – og vi mener livsfarlig. «Det er fantastisk», skryter 15-år gamle Radcliffe, «jeg klarer knapt vente til videospillet av filmen kommer ut».

Jada, vi gleder oss :) Takk til Veritaserum for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • s.s sier:

  Vel, egentlig er det bare Mike Newell som kan ha fullstendig oversikt over hvor god denne filmen blir før den er klippet ferdig men Dan har jo vært med på innspillingene så da må han jo ha litt peiling.

 • Angie sier:

  Jeg fant en skriveleif i første linje :P

 • MsJoplin sier:

  Whee, og Angie vinner to poser kaffe og en gratis busstur til gardermoen ;) Send mail om slike ting a ;)

 • Angie sier:

  Åhh, og jeg som hadde håpet på permanent oppholdstillatelse i Norge ;)

 • Mg selv sier:

  Jeg skal ikke se filmen. En bok på størrelse med Ringenes Herre i en film på under 3 timer er ikke akkurat det man forbinder med en film som skrytes slik av….

 • MsJoplin sier:

  Husk at bok og film er to helt forskjellige medium som ikke bør sammenlignes. Jeg skal se GoF fordi det å se Harry Potter filmatisert er helt fantastisk uansett hva filmen handler om. Jeg ser ikke filmen fordi jeg ønsker å se GoF på film. Selvsagt blir ikke filmen dønn lik boka, men det er det da heller ingen som har påstått. Selv om filmen har kuttet en del av boken betyr ikke det at den automatisk blir dårlig. Ergo går det helt utmerket å skryte av en slik film. :P

 • smuffa sier:

  Den folmen kommmer til å bli KOLOSALT bra!!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt