Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

HP-restaurant på trappene?

The Business Journal melder om at Steve Schussler, mannen bak The Rainforest Café, er tilbake – og denne gangen vil han lage en restaurant med Harry Potter-tema, i tillegg til 6 andre restauranter med andre tema (bl.a. Dinosaurland og ‘Hot Dog Hall of Fame’).

«Teamet til Schussler har funnet opp 22 måter å lage snø, 10 måter å lage ild. De har reist til Asia, Kina og Brazil på jakt etter dinosauregg, edelstener og 7 meter høye dører, og Schussler har tilbrakt mange timer på telefonen med JK Rowling, forfatteren av Harry Potter-serien, siden ett av konseptene omhandler den unge trollmannen.»

Dersom dette faktisk viser seg å stemme, vil det nok uansett ta minst 2-3 år før restauranten blir et faktum.

Takk til Mugglenet for tipset!

Oppdatert: Rykte avkreftet, restauranteieren har aldri snakket med JK, og WarnerBros har aldri blitt spurt om tillatelse. Men det var jo en morsom idé!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt