Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

SPEW ute av GoF – og annet nytt om filmen

David Heyman, produsenten av Goblet of Fire, har fortalt Sci Fi Wire nye ting om den kommende filmen. Blant annet kan han fortelle at alt som ikke er direkte involvert med Harry og Harrys eventyr er mindre relevant. Dette betyr ikke nødvendigvis at det er fjernet fra filmen, bare at det ikke er lagt like vekt på som i bøkene.

Hele historien om SPEW (HIKK), Dobby og Winky er utelatt fra filmen, fordi det fungerer like godt uten. Noen viktige replikker (antagelig den viktige informasjonen Dobby kom med) er blitt gitt til en annen rollefigur istedet, noe som fungerer bra og er realistisk. De har snakket med Rowling om valget, og hun syns det er helt greit.

Sci Fi Wire forteller også om de nye settene i filmen – Weasleyfamiliens romslige telt, den enorme kirkegården, og Storsalen dekket fra gulv til tak med sølv, med lange istapper hengende ned.

Takk til Veritaserum for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt