New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Dan ønsker å være med i OotP!

I et intervju med det franske magasinet Total Stars (oversettelse hos Veritaserum) snakker Dan Radcliffe om å returnere i film 5 om Harry Potter:

Vil du være med i den neste HP-filmen?
Jeg håper virkelig det, men jeg har hørt at jeg er for gammel til å spille Harry, og det overrasker meg ikke! De sier det samme om Emma Watson og Rupert Grint. Jeg syns det er latterlig, og veldig trist… Så vi får se. Men dersom de lar meg bestemme, vil jeg være med igjen!

Hvilken scene var den vanskeligste å filme denne gangen?
Jeg tror det var ballscenen. Den var ikke like ille for meg som får Rupert (*ler*), men det var ikke lett.

Jeg oppførte meg som om det var min første fest, jeg var stresset og flau. Jeg har aldri tatt dansetimer og jeg tror det synes, men foreldrene mine er begge fantastiske dansere. Dersom jeg har arvet noe av deres talent, kommer jeg ikke til å se så dum ut likevel i denne scenen.

Tidligere har både Alfonso Cuarón og produsent David Heyman uttalt at de ønsker å se trioen i alle filmene – så det ser jo lyst ut!

Oppdatert 06.03.05: I følge DanRadcliffe.com har Dan Radcliffe aldri sagt det overnevnte. De ber oss videre om å være forsiktig med hva vi tror på når vi leser artikler fra useriøse fjortisblader – som ofte fabrikerer slike ting. Det er notert!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt