The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Emma Watson og Jason Isaacs snakker om GoF

Film Focus møtte Emma Watson og Jason Isaacs (Lucius Malfoy) i forbindelse med Empire Awards søndag kveld. Emma Watson er storfornøyd med den nye regissøren, Mike Newell, og hadde følgende å si om ham:

Han er en fantastisk regissør og han er bare en veldig veldig herlig mann. Han har virkelig lært meg mye. Det som er herlig er at han virkelig er skuespillernes regissør. Han bryr seg virkelig om skuespillet, noe som i mitt synspunkt er fantastisk.

Om å spille Hermione også i kommende filmer sier hun dette:

Jeg tror jeg vokser opp med rollefiguren. Folk har snakket om å vokse i fra rollefiguren, men det er ikke mulig. [...] Vi tar en film av gangen. Goblet of Fire har tatt 11 måneder å filme og jeg tror alle er innstilt på å få denne ferdig før vi snakker om hva fremtiden vil bringe.

Jason Isaacs kan fortelle at det var vidunderlig å jobbe med Ralph Fiennes, som spiller Lord Voldemort, og er veldig overrasket over hvor mye ungene har vokst siden Chamber of Secrets. Særlig «sønnen hans», Tom Felton, som siden sist har tatt førerkortet.

Isaacs bekrefter hva Watson sier, nemlig at det ennå ikke er noen som har fått kontrakt på den 5. filmen.

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • gabrielle sier:

    Så han har førerkort.Er det noe å skryte av?Jeg tok førerkortet for lenge sia.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt