He was probably the bravest man I ever knew.

Basketspiller

icTeesside har i dag et intervju med Ian Whyte, som tidligere har spilt basket for Newcastle Eagles og på det engelske landslaget. Det viser seg nemlig at denne høyvokste mannen (han rager litt over 2 meter over bakken) har spilt inn scener som selveste Madame Maxime!

Grunnen til at nettopp han ble valgt er fordi han tidligere har spilt Predator i filmen «Alien vs Predator» og flere personer i crewet der har også jobbet med Harry Potter-filmene. Så de tipset han om jobben. Maxime er jo en gigantisk kvinne, noe skuespiller Francis de la Tour ikke er fra naturens side.

Whyte kan dessverre ikke fortelle noe om innspillingen, det hele er veldig hysj-hysj, men han sier at «Francis er en fantastisk kvinne» og at jobben var mer krevende og slitsom enn jobben som Predator.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt