Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Abonnement på TDP – en påminnelse

Vi minner igjen om at dersom dere ønsker å abonnere på nyheter fra TDP må dere sørge for at mailen deres er i stand til å ta i mot mail, det vil si at dere sletter unna mailene etterhvert.

Hver eneste gang jeg skriver ett innlegg her, får jeg feilmeldinger om at den og den mailadressen enten er gal eller har full innboks (gjelder spesielt hotmail-adresser) slik at mailen ikke kommer frem. Dette er fryktelig irriterende (hvem liker vel spam?) slik at mailen det er noe galt med umiddelbart blir slettet fra abonnementslista. Dere må selv sørge for å legge dere til lista igjen.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • sebastian sier:

  alle burde bruke gmail mye bedere en hotmail. bare man husker å skrive @gmail i steden for @hotmail;) http://www.gmail.com

 • Anglophile sier:

  Å, MsJoplin, jeg må si at du er veldig flink med ord ;) Ikke bare på dette innlegget her, men ellers også… du formulerer alle ting så bra og jeg har NEVER EVER sett en skrivefeil her… Du er en ordentlig flink skriver! =D

 • Alice sier:

  Det skjedde med meg for en stund sida… Jeg kunne egentlig ikke noe for det, fordi hotmailen min funket ikke…

 • gabrielle sier:

  Er ikke jeg en bra kommentator?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt